Palmer's Daily Skin Therapy 30g

DKK 25,00

Palmer's Daily Skin Therapy 30g
En fremragende creme af kakaosmør tilsat vitamin E, der er meget fugtgivende og og blødgørende. Afhjælper ru og tør hud.

Model/varenr.: WSHOP-1259
Lager: Ikke på lager

Ingredienser: Theobroma cacao (cocoa) extract, mineral oil (paraffinum liquidum), microcrystalline wax (cera microcristallina), theobroma cacao (cocoa) seed butter, dimethicone, fragrance (parfum), tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, beta carotene (CI 408000), zea mays (corn) oil, isopropyl myristate, benzyl benzoate, benzyl cinnamate.

27/03/2021

Det er en af de få steder man kan købe Palmers online i Danmark og Jeg er helt obsessed! :-) Har købt de her små bøtter som man kan have med i tasken og jeg bruger den til alt; til mine cuticles, som håndcreme, læbepomade m.m. Endelig et produkt der faktisk holder min hud fugtet og det dufter helt fantastisk!? Jeg håber virkelig at African House vælger at udvide deres Palmers sortiment til at sælge flere af deres produkter, da jeg indtil videre bliver nød til at handle nogle af de nyere produkter på Amazon, men ville hellere støtte lokalt.

Tilføj anmeldelse: