Velkommen til African House! 

Afrika er et kontinent med en mangfoldig kunstnerisk tradition og vi er stolte over at kunne præsentere et stykke afrikansk kultur på denne side. African House har et farverigt udvalg af afrikansk kunsthåndværk, der består af farverige accessories og dekorationer til hjemmet, kurve, tasker mm. - all af afrikansk oprindelse og forhandlet under fair trade princippet. Det betyder at hver enkelt producent i de såkaldte tredjeverdenslande betales en fair pris for sit kunsthåndværk, således at han kan tjene til sit levebrød og forsørge sin familie. African House ønsker at bidrage til at forringe kløften mellem de rige lande og de såkaldte udviklingslande.

Du kan også købe afrikanske madvarer og specialiteter til det afrikanske køkken, som forskellige slags mel, bønner, krydderier, palmeolie, tørret fisk m.m.

Vi har desuden et stort udvalg af afro-kosmetik, dvs. hud- og hårplejeprodukter samt syntetisk hårtilbehør. Blandt vores hudplejeprodukter finder du eksempelvis alt fra kakaosmør og sheasmør til naturlige olier som kokosolie, aloe vera og ricinusolie (castor oil) samt den populære African Black Soap.
Blandt vores store udvalg af hårplejeprodukter har vi oprettet en separat Curly-Girl-venlig kategori som indeholder hårprodukter uden sulfat, silikone og andre skrappe ingredienser. Hold øje med markeringen  CG-venlig , hvis du følger CG-metoden. 
 

Læg blot varerne i indkøbskurven og vælg et afhentningssted hvor du ønsker at hente din pakke. Vi kan også levere direkte til din adresse. Leveringstiden er ca. 2-4 dage. Til udlandet skal en længere leveringstid påregnes. Du kan betale med Dankort, MasterCard og Visa. Alle priser er angivet inkl. moms. Ønsker du at se priserne i euro, kan du skifte valutaen i toppen af siden. 

Vi håber du kan lide webshoppen og ønsker dig god fornøjelse og en rigtig god shoppeoplevelse!

Anmeld os på Trustpilot.